NOS Radio 1 Journaal

Afgelopen donderdag was het zover, ik hoefde niet langer te zwijgen. De hoofdredactie van de NOS presenteerde het nieuwe duo voor de ochtendeditie van het Radio 1 Journaal aan de redactievloer, gevolgd door de wereld daarbuiten.

‘Lara Rense (36) treedt per 1 september in dienst van de NOS als nieuwe presentator van het NOS Radio 1 Journaal. Rense gaat van maandag tot en met vrijdag, samen met presentator Marcel Oosten, de ochtendeditie van het nieuwsprogramma op Radio 1 voor haar rekening nemen.’

Prachtig natuurlijk. Weer een eigen programma, dit keer in duopresentatie. Een nieuwe uitdaging. Het wordt onze taak om het Radio 1 Journaal naar een hoger plan te tillen. Het moet een pakkend nieuwsprogramma worden waarmee je ‘s ochtends wilt opstaan en waarnaar je blijft luisteren. En ik heb al van veel mensen de vraag gehad of ik een ochtendmens ben. Het zal inderdaad wel even wennen zijn dat vroege opstaan! Elke dag om 4.00 uur mijn bed uit…slik. I’ll need lots and lots of strong coffee.

Het eerste interview ging natuurlijk naar de mensen achter het Fanlog Radio 1 Journaal.

radio1_website

4 comments

  • Clement Tonnaer

    Spannende move voor alle partijen(inclusief de luisteraars). Nu ben ik benieuwd of het Radio 1 Journaal ons ook de onzin gaat besparen 🙂

  • Wat goed! Gefeliciteerd!

  • Leuk. wakker worden met Lara en Marcel! Gefeliciteerd.

  • Grappig om eens een beeld te hebben bij de prettige stem van Lara. Ik had me een ander beeld voorgesteld, grappig. Wat een onzin dat ze “sensatiebelust” zou zijn! Het is zo makkelijk om overal kritiek op te hebben, en zo moeilijk om goeie radio te maken! Lara en Marcel (en lle andere presentatoren) Keep up the good work!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *